CISglobal estrena la seva nova web

Nov 28, 2011   //   by Manteniment   //   Novetats  //  No Comments
A CISglobal estem d’enhorabona, començem l’any estrenant una nova web. Una web clara, funcional, intuitiva i moderna que ens servirà per donar a conèixer els nostres productes i serveis a empreses i particulars que en puguin estar interessats. Una web amb la que podreu estar informats de les últimes novestats en Publicitat i Marketing i que segur que us serà d’utilitat per cubrir les necessitats en la comunicació amb els vostres clients i en la promoció de la vostra activitat.

 

Amb la nova web també obrim uns nous canals de comunicació amb els nostres clients entre els que destaquem el nou servei de butlletí de notícies de CISglobal en el que mensualment enviarem un correu amb novetats rellevants i nous productes que segur que seran d’interés per la vostra activitat diària. L’ùnic que heu de fer es subscriure-us en l’apartat newsletter de la nova web.

 

Esperem que us agradi i us sigui d’utilitat,

 
 
 

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.