Contents de comptar amb un nou Client

Set 18, 2015   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

CASAS ADVOCATS

  • Casas Advocats es el seu despatx de Serveis Jurídics i Mediació en Puigcerdà. Oferim solucions jurídiques adients a les necessitats i circumstancies concretes de cada cas. Buscant establir amb els nostres clients una relació professional durable basada en la confiança mútua i la satisfacció plena amb els nostres serveis.
  • Volem ser referent a l’àmbit jurídic de la Cerdanya, amb un estil propi a l’hora d’abordar la resolució de conflictes. Fent de Casas Advocats un sinònim de professionalitat i qualitat. Donant forma a un nou estil d’afrontar les controvèrsies, basada en la recerca del resultat mes útil i menys lesiu pels interessos dels nostres clients.
  • Casas Advocats regeix la seva activitat per una sèrie de valors com: la honestedat a les relacions amb els seus clients; la implicació en la defensa dels seus interessos; la independència a l´hora de dirigir les seves actuacions; i l’eficiència dels seus mètodes.

 

Ja presentat el nostre client, els nostres treballs realitzats per CASAS ADVOCATS han estat encaminats a l´imatge corporativa del nostre client per iniciar el seu negoci. Molta sort i molta feina Alfonso.

Més informació: Tel. 626972473 Contactar online

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.