Creem webs totalment optimitzades

Ago 4, 2014   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

No culpis el dispositiu, culpa el desenvolupador

Comentaris del tipus «aquest mòbil és una merda, no es veuen bé els webs» o «m’hauria de comprar un Mac perquè sempre veig els webs de pena» denoten que la mala pràctica dels desenvolupadors traspassa la culpa als usuaris i els seus dispositius quan, de fet, els usuaris haurien d’estar maleïnt els desenvolupadors per no haver fet bé la feina.

Deixe-m’ho clar: qualsevol navegador, qualsevol dispositiu que ha estat pensat per navegar per internet és capaç de mostrar correctament webs fets en la lingua franca del web: HTML/CSS. Són els desenvolupadors que, ja sigui per deixadesa o per mandra, han abandonat les bases universalment vàlides per centrar-se en tecnologies que fan del web un lloc més divertit però menys accessible. Però nosaltres no fem webs per a màquines concretes, sinó per a persones que utilitzen màquines molt diverses.

Pressupost online. Gràcies.

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.