La foto en casa Nova Web

Oct 19, 2012   //   by admin   //   Novetats  //  2 Comments

Nova web www.lafotoencasa.com

  • A CIS global ampliem serveis per als clients particulars (famílies) , hem creat una segona linea de negoci www.lafotoencasa.com per tal d’oferir un servei d´agencia al client particular.

CIS global distribuidor online de I-moments

Us presentem i-moments

  • i-moments és el resultat de l’evolució d’AP PHOTO INDUSTRIES, S.L., una empresa que acumula més de 30 anys d’experiència en el món de la fotografia. Va començar fabricant i distribuint productes i accessoris per a la fotografia tradicional o analògica, fins a convertir-se en un dels referents d’aquest sector.

Amb l’arribada de les noves tecnologies, AP PHOTO INDUSTRIES, S.L va anar evolucionant i incorporant la tecnologia digital, fins a substituir pràcticament l’analògica. Des de llavors, ha viscut una reconversió profunda que l’ha conduït a ser novament un dels referents d’aquest incipient mercat.

Fruit d’aquesta metamorfosi i de la vocació de servei d’AP PHOTO INDUSTRIES, S.L. envers els seus clients, va néixer i-moments. Un projecte concebut per posar a disposició dels clients un conjunt d’eines que els permetessin projectar la seva imaginació i obtenir uns resultats dignes dels millors professionals o artistes.

i-moments s’ha creat per als clients… i per a les seves imatges. Per això, la marca fa servir la i… la i d’innovació, d’imaginació, d’il·lusió, d’inoblidables, d’intensos… d’i-moments, perquè vol ser còmplice dels seus clients i d’aquells moments tan seus, que conservaràn per sempre.

Moltes Felicitats a l´equip I-moments!!!

25% de descompte a la primera compra

20% de descompe amb el Carnet Jove

2 Comentaris

  • Impressionant! Et pots imprimir les teves fotografies en taçes, puzzles, clauers, paper per forrar parets, fundes de mòbil i tablets. Es brutal!!!!! Molt bo! I t’arriba a casa! Felicitats!

    • Moltes gràcies pel teu comentari Xavi, fes-me cas i prova de decorar l´altell del Marc amb el producte Photo-Panel, t´agradarà molt…

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.