Nota informativa 2017

Feb 3, 2017   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

Apreciats amics/clients,

CIS global aquest any 2017 entra a formar part del Grup Reclam i Montseny Comunicació.

Jo, David Casas i Güibas i gerent de CIS global, m’he incorporat al Reclam de la Cerdanya en qualitat de director comercial. Tot i la fusió, continuarem oferint els serveis de CIS global i n’oferirem de nous pel fet que comptarem amb l’experiència i els mitjans de Montseny Comunicació, una agència amb més de 80 anys d’experiència en el sector, especialitzada en serveis integrals de comunicació: disseny gràfic, impressió, PLV, web… i molt més.

Així doncs, l’objectiu d’aquest escrit és comunicar-vos que d’ara en endavant comptarem amb més serveis, els quals us ajudaran a fer créixer el vostre negoci i a millorar-ne la comunicació.

Per la meva part, us agraeixo la confiança dipositada a llarg d’aquests nou anys. Estic molt satisfet d’aquest acord amb Reclam, pel fet que posa en valor tot l’esforç i el sacrifici d’aquests anys que ara tenen recompensa.
Us espero a l’oficina del Reclam a Puigcerdà, on podrem atendre les vostres necessitats i continuar treballant junts.

David Casas i Güibas
Gerent de CIS Global

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.