Nou projecte online

Des 11, 2014   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

Nova creació web www.elgranerdebellver.com

Situada al casc urbà de Bellver de Cerdanya, la promoció El Graner de Bellver gaudeix d’excel·lents comunicacions amb la resta de poblacions de referència de la comarca i està a pocs quilòmetres del Túnel del Cadí el que fa que la seva ubicació sigui òptima per a aquells a qui agrada desplaçar-se per practicar esports d’hivern, practicar senderisme o, simplement, passejar. La seva proximitat a les pistes d’esquí de La Molina i La Massella també són un gran atractiu.

Bellver de Cerdanya, com a capital de l’Alta Cerdanya, gaudeix d’una molt àmplia i variada oferta comercial, que inclou diversos establiments d’alimentació, així com una molt completa oferta gastronòmica amb opcions per a tots els paladars i butxaques.

Els seus privilegiades vistes al Cadí, fan de la promoció El Graner de Bellver un veritable mirador privilegiat que permet gaudir de la natura en el seu estat més pur.

Atenció al client: Tel. 626 972 473 o Pressupost online

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.