Nou projecte online Mireia Roset Arquitecta

Set 30, 2015   //   by admin   //   Novetats  //  1 Comment

Us presentem a la nostra clienta i amiga, Mireia Roset Magdaleno:

Arquitecta col.legiada al Col.legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, COAC, amb núm. 33039/6 l’estiu de l’any 2000. Cursa els estudis d’arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, a la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAB-UPC) entre els anys 1993 i 1998. Estudia el cinquè curs de la titulació a l’École d’Architecture de Nancy, a França, l’any 1998-1999. Combina el treball a l’estudi del reputat arquitecte Santi Vives a Barcelona amb la redacció del Projecte Final de Carrera (1999-2000). Obtinguda la titulació, estableix el seu propi estudi a Puigcerdà el setembre del mateix any 2000.

Pressupost online per crear el vostre espai web amb nosaltres. Gràcies. +info: 626972473

1 Comentari

  • Des de bon principi escoltes, acompanyes, proposes, comparteixes, resols inquietuds, dones resposta a les qüestions que es plantegen, dirigeixes de manera seriosa i molt professional. El projecte de la nova web va agafant forma, i estic molt satisfeta i il.lusionada amb els resultats… Moltes gràcies David! T’encoratjo a continuar treballant així !!!! Enfilem la recta final ☺️

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.