Nova Llei Al.lergens UE 1169/2011

Jun 8, 2015   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments
El Reglament (UE) 1169/2011, de 25 d’octubre, sobre la informació alimentària facilitada a les persones consumidores (en endavant, RIAC) ha esdevingut d’aplicació obligatòria a partir del 13 de desembre de 2014.
. Una de les novetats més importants de la norma esmentada és la necessitat d’identificar els catorze grups d’aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a les persones consumidores i que s’esmenten a l’annex II del RIAC, quan aquests grups d’aliments es fan servir en el procés de fabricació o preparació d’un producte alimentari. Aquesta informació, a banda de donar-se a l’etiquetatge dels productes envasats, també s’ha d’oferir a les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixin sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del comprador/a, i els envasats per a la seva venda immediata.
Us adjuntem un exemple de BOVER Xarcuters, de com hem adaptat les fitxes de producció per als seus plats preparats per emportar.

Atenció al client: Tel. 626 972 473 o Pressupost online

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.