La Mediacio: una nova forma de resoldre els conflictes

Abr 1, 2016   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

Com sabeu, a CIS global treballem intensament i amb il·lusió per satisfer les necessitats dels nostres clients. Fent realitat els seus projectes de comunicació, assessorant-los en la recerca de les solucions més adequades a les seves necessitats de publicitat, i oferint noves formes de màrqueting adaptades a les característiques de la societat de la informació.
I sent el nostre objectiu l’absoluta satisfacció dels clients que dipositen la seva confiança en nosaltres, no és d’estranyar que traslladem aquest nivell d’exigència als nostres col·laboradors.
És per això que confiem en els serveis de CASAS ADVOCATS quan necessitem assessorament legal, un contracte o ajuda en la tramitació d’una marca. Doncs des del principi ens van demostrar la seva implicació amb el projecte i van posar a la nostra disposició els seus serveis jurídics i de mediació.
Atès particularment interessant aquesta última com a modalitat de resolució de controvèrsies que pal·lia en gran mesura els aspectes negatius de la judicialització, concilia voluntats, i suposa tan sols una fracció dels costos que implica un procediment judicial. Sent el mètode idoni per a gestionar conflictes en l’àmbit familiar, comunitats de propietaris, centres educatius i organitzacions.

Dades de contacte del nostre col.col·laborador CASAS ADVOCATS:

Passeig Deu d’Abril nº 9, 1º – 1ª
17520 Puigcerdà
872 50 48 38 – 608 87 70 37
puigcerda@casasadvocats.com

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.