Properament a la venda

Mai 5, 2014   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

Al 2013 varem fer el salt a la festa de Sant Jordi amb la creació d’un punt de llibre anomenat Catalunya T’estimo, la il·lustració del punt de llibre va ser realitzada per en Marc Monés (il·lustrador de La Cerdanya).

Estem molt contents per les valoracions dels nostres clients i desde l´agencia CIS global apostem per crear una línea de merchandising de Catalunya que la batejarem com a Catalunya 100%.

El primer producte que llençarem al mercat de la nova línia Catalunya 100% serà la samarreta que us presentem en primícia. Esperem que us agradi.

Us animen a seguir-nos a Instagram (un cop tinguem la samarreta al mercat, farem algun sorteig de les samarretes per als nostres seguidors d´Instagram) ens podeu ajudar compartint els vostres petits moments fotogràfics amb el hashtag #lafotoencasa

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.