Ràdio Puigcerdà 107.90 FM

Nov 4, 2014   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

Recentment hem creat la imatge corporativa de Ràdio Puigcerdà per l´Ajuntament de Puigcerdà.

La nova imatge corporativa consta de dos elements principals i un de secundari:

El primer és el pictograma: Quan anomenem “pictograma” ens referim a la icona, que simbolitza la “Carxofa”, també hem pensat amb els usuaris nostàlgics/tradicionals que hi puguin veure el campanar de Puigcerdà també, la idea era trencar amb els símbols tant estimats del Campanar i el Cigne de l´estany de Puigcerdà i buscar un creació adaptada als nous temps i que pugui funcionar amb la identitat de ràdio Puigcerdà.

El segon és l’anagrama: S’ha creat a partir d’una tipografia molt llegible i sòlida que fos capaç de conviure acompanyada del pictograma, sense que aquest perdés protagonisme.

Si vols adaptar, crear de nou o millorar l´imatge corporativa de la vostra empresa, podeu sol.licitar-nos pressupost online. Atenció al client: Tel. 626 972 473

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.