Vols regalar Forfets als teus clients

Feb 4, 2015   //   by admin   //   Novetats  //  No Comments

Hem creat una acció de Marketing directe per l’estació de La Molina per als respectius campionats del Mon (adjuntem informació), la campanya consisteix en la creació d’unes targetes rasc-rasca amb l’opció de guanyar Forfaits, si creus que pot ser un valor afegit per al vostre negoci i voleu disposar de rasca-rasca per regalar als vostres clients, contacteu amb nosaltres via e-mail i us portarem les targetes al vostre establiment.

Del 22 de febrer a l’1 de març l’estació de La Molina acull els Campionats del Món Para-Snowboard per a persones amb discapacitat.

La Molina no tan sols ha estat l’estació triada per acollir algunes de les competicions més importants a nivell internacional, sinó que també és una de les seus més importants en proves per a persones amb discapacitat.
La temporada passada La Molina va ser la primera estació a acollir una Copa del Món Para-Snowboard i enguany té el privilegi d’acollir la competició més important després del Jocs Paralímpics, els Campionats del Món.
Entre les dates marcades es reuniran els millors atletes del món en aquesta disciplina.

La Molina serà la seu de la Copa del Món de Snowboard, una modalitat espectacular que reuneix els millors corredors del món. del 20/03 al 21/03

L’estació ceretana serà enguany l’encarregada d’acollir una nova prova de WC. Una modalitat molt espectacular que reuneix els millors corredors del món.

Atenció al client: Tel. 626 972 473

 

Deixar un comentari

Publicitat en LCD’s

Decorar desde Casa

Accedeix-hi desde aquesta imatge a la plataforma que li permetrà configurar d’una forma ràpida i intuitiva la fotografia que vol imprimir en format de fusta. Triï la opció que més s’ajusti a les seves necessitats i introduexi els codis que es mostren a la vinyeta.